MULTIGRES Paulina Wiśniewska

ul. Ludwika Zamenhofa 10 /42, 00-187


Obserwuj firmę
Zaloguj się
Ocena:

4.75

ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Ilość opinii dla firmy MULTIGRES Paulina Wiśniewska: 16,

Właściciel: Paulina Wiśniewska
Adres: ul. Ludwika Zamenhofa 10 /42, 00-187
Województwo: MAZOWIECKIE
Główne PKD: 4791Z
multigres.pl
Rozpoczęcie działalności: 2016-08-01
NIP: 5252624694
tel:
Regon: 362068428


Opinie o firmie:



Krzysztof , dodano 2017-07-27
Cóż można rzecz ? Szukałem płytek Marazzi Sunset w najlepszej cenie. Przeszukując internet trafiłem do multigres.pl . Otrzymałem ze strony firmy profesjonalną i znakomitą obsługę, czas realizacji zgodny z określonym, ale te ceny ! Taniej nie znajdziecie, naprawdę.
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Alex , dodano 2017-05-22
Profesjonalna obsługa naprawdę na wysokim poziomie, szybka wysyłka, a przy tym wszystkim mega konkurencyjne ceny. Czy to nie marzenie każdego kupującego? :)
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Alex , dodano 2017-05-22
Profesjonalna obsługa naprawdę na wysokim poziomie, szybka wysyłka, a przy tym wszystkim mega konkurencyjne ceny. Czy to nie marzenie każdego kupującego? :)
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Jankers39 , dodano 2017-05-03
Kupiłem i jestem zadowolony. Płytki doszły. Wszystko sprawnie i tanio. Polecam
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Daniel33 , dodano 2017-04-27
Solidna firma. zamówiłem kolekcję Ibero i bardzo szzybko przyszła! Polecam
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Daniel33 , dodano 2017-04-27
Polecam, zamówiłem kolekcję Ibero i bardzo szybko przzyszło. ceny dobre!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Irek35 , dodano 2017-04-03
Zamówiłem kolekcję Zienia. Bardzo fachowa obsługa z profesjonalnym podejściem, rabaty i szybko otrzymana dostawa. Bardzo polecam!!!!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Kinga , dodano 2017-03-02
Znalazłam ich fanpage multigres na facebooku i była informacja o zniżkach i zamówiłam. Jestem bardzo zadowolona. Szybka dostawa i nigdzie nie znalazłam taniej.
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Kinga , dodano 2017-03-02
Znalazłam ich fanpage multigres na facebooku i była informacja o zniżkach i zamówiłam. Jestem bardzo zadowolona. Szybka dostawa i nigdzie nie znalazłam taniej.
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Agnieszka , dodano 2017-02-19
Polecam sklep. szybko tanio i z pewnością będę polecała znajomym
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Michał , dodano 2017-02-01
Zamówiłem dwie kolekcje - jedną do sypialni, drugą do kuchni. Jestem bardzo zadowolony, bo przyszły w ciągu 4 dni. Ceny bardzo dobre. Obsługa bardzo sympatyczna. Pan Artur pomocny i doradził mi, które płytki warto kupić. Polecam z całą odpowiedzialnością :)
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Kamila , dodano 2017-01-27
Nie polecam zakupu w tym sklepie. Przez kilka tyg Pan twierdził, że producent nie ma na magazynie kafli. Po rozmowie z pracownikiem firmy Tubądzin okazało się, że kafle są dostępne na magazynie. Ostatecznie zamówiłam w innym sklepie gdzie czekałam tyljo tydzień. Przez firmę multigres straciłam kilka tygodni.
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ARTUR , dodano 2017-01-24
Bardzo dobra firma! Polecam. Pan Artur który mną się "opiekował", bardzo dobrze i fachowo mnie obsłużył. Płytki bardzo szybko do mnie dotarły - co najważniejsze BEZ ŻADNYCH WAD! Polecam 10/10
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Piotr , dodano 2017-01-22
Zdecydowanie polecam! Sklep naprawdę wyjątkowy. Indywidualne podejście do klienta. Obsługa zamówień nawet w niedzielę. Bardzo konkurencyjne ceny płytek i ekspresowa, darmowa dostawa punktualnie o umówionej godzinie. Remont z Multgresem to czysta przyjemność :)
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Krzysztof , dodano 2017-01-17
Bardzo zadowolony jestem z obsługi sklepu. Pomogli mi w wyborze płytek Maćka Zienia. Zamówiłem je w piątek 13 stycznia, a dziś doszły. Polecam z pewnością
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Kaśka , dodano 2017-01-08
Bardzo dobra obsługa, szybka dostawa i ceny też dobre! Polecam bo ja nie żałuję! Pan Alek nie dość że pomocny, to i bardzo kontaktowy :D
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena

Napisz opinie:


Twój podpis*:
Adres e-mail:
Treść opinii*:
Ocena*:
Informuj mnie o nowych opiniach