Instytut Mikropigmentacji SPM Wojciech Zdanowski

Toruń ul. Łubinowa 45 , 87-100


Obserwuj firmę
Zaloguj się
Ocena:

3.94

ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Ilość opinii dla firmy Instytut Mikropigmentacji SPM Wojciech Zdanowski: 68,

Właściciel: Wojciech Zdanowski
Adres: Toruń ul. Łubinowa 45 , 87-100
Województwo: KUJAWSKO-POMORSKIE
Główne PKD: 9609Z
Rozpoczęcie działalności: 2016-11-07
NIP: 9562320648
tel:
Regon: 365696852


Opinie o firmie:



Dominika , dodano 2017-07-20
Nie polecam tego gabinetu! Umówiony zabieg, wpłacona zaliczka, konsultacja telefoniczna z oceną medyczną - wszystko jest ok, można przyjeżdżać. Przed przystąpieniem do zabiegu omówienie umowy wraz z jej podpisaniem - i na fotel. Przed samym wykonaniem zabiegu okazało się, że z powodu trądziku (o którym była wczesniej informacja!) jak i podjętym leczeniu (to także wiedzieli) nie mogą wykonać zabiegu. Pan Wojciech poinformował mnie, że jeżeli nie chcę żeby zaliczka przepadła to mam wpłacić resztę gotówki na zabieg - wyznaczą mi inny termin po skończeniu leczenia bez kolejki. Po skończeniu leczenia przez 6 tygodni zbywali mnie informacją że "jutro wyslę Pani terminy". Po 6 tygodniach moja cierpliwosc się skończyla i poprosiłam o zwrot wpłaty (minus zadatek który przepada). Pan Wojciech napisał mi że nie wykonują zwrotów, a nie podali mi terminu bo nie wpłaciłam ponownie zadatku. Totalny nieprofesjonalizm. Pan Wojciech po probach porozumienia się zablokował mnie na facebooku i przekazał dane do swojego prawnika. Tak tam traktuje się klientów ODRADZAM szkoda czasu nerwów i pieniędzy
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Beti , dodano 2017-05-21
Polecam. Naprawde gaodny polecenia gabinet. Bylam tam na początku Maja. Wow, 2 tygodnie po zabiegu a moje brwi to cudo. Bardzo naturalny wygląd, choć na początku były ciemne ale tylko przez kilka dni. Po zagojeniu są super! Polecam z całego serducha! Ten Pan jest cudowny! :* :* Dziękuję, bardzo dziękuję za moje brwi. Kocham je!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Monika , dodano 2017-04-29
W zeszlym roku miałam tam robione brwi a w tym roku zrobiłam sobie kreseczki na oku. jestem bardzo zadowolona i z calego serca polecam ten gabinet. Pełen profesjonalizm! Dziekuje Panie Wojtku :*
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Agnieszka , dodano 2017-04-24
Drogie Panie, z całego serca odradzam usługi u Pana W.Zdanowskiego! Jeśli chcecie stracic czas i pieniadze przede wszystkim to jest wlasnie to miejsce. Na upragniony zabieg czekalam troszke czasu, wkoncu nadeszla ta data jednak przelozona na inna godzine ponieważ "ktos zle pozapisywal klientki", i sie podobno wszystko przesunelo jednak bedac juz na miejscu Pan Wojciech palnal glupote bo powiedzial ze po mnie nikogo nie ma :) kolejna sprawa o dziwo ja jak i moja bliska osoba mialysmy nagle reakcje alergiczna na znieczulenie, z tego co slysze to kolejna dobra sciema. oczywiscie zabieg znowu przelozony , gdy do niego doszlo , czas bylo poczekac na korekte, jadac na nia - poniewaz z ubytkami nie wygladalam dobrze, pocalowalam klamke i dostalam dopiero smsa ze mam zawrocic bo byla awaria- rzekome zalanie, dziwne ze sladow nie bylo po tym zalaniu w gabinecie:) gdy wkoncu przyjechalam na korekte , uslyszalam no ze cos tam sie pokrecilo, czyli chyba jednak nie bylo zalania :| Wczesniej polecilam bliskiej osobie gabinet nie wiedzac co za cyrki sie wydarza poniewaz pierwsze wrazenie jakie PAN W sprawia to inteligentna osoba ktora wie co robi, bardzo mylne bo tak zaklamanej osoby w zyciu nie poznalam. a wiec polecenie komus propocji jako modelki przebieglo tak ze wizyta byla odkladana, raz alergia, dwa razy pocalowanie klamki i dopiero po tym sms bo telefony nie byly odbierane, wkoncu rezygnacja bo jak mozna poddac sie zabiegowi oobie ktorej nie ufamy i jest kretaczem? Obiecalo ze po odeslaniu umowy beda pieniadze, sam Pan tak pisal, tak. Mija miesiac, Pan W nie odbiera korespondencji, pieniedzy nie widac, Nie wspomne juz o smiesznej umowie, broncie sie i nie podpisujcie! w innych NORMALNYCH gabinetach jakos cala sytuacja wyglada inaczej, klientka placi po zabiegu, nie zabiera sie od niej pieniedzy i nie zwleka z zabiegiem miesiac czy dwa. SZCZERZE nie polecam tego gabinetu, wiecznych klamst, oszukiwania klientow.! Czas zglosic chyba sprawe gdzies wyzej poniewaz, za niewykonana usluge z winy gabinetu powinno sie zwracac pieniadze! Nie dajcie sie nabrac Panu W. :)
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Dagmara , dodano 2017-04-23
Bylam, brwi zrobiłam, słono zapłaciłam ale bardzo polecam bo naprawde warto! :)
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Beata Wojnowska , dodano 2017-04-22
Byłam w tym gabinecie. Zrobiłam tam brwi i kreskę. Brwi po pierwszym zabiegu byly dość jasne ale na korekcie poprosilam o ciemniejsze i teraz są takie jak chciałam a i kreski jestem bardzo zadowolona :) Polecam :)
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Grażyna , dodano 2017-04-20
Polecam!! Piekne brwi!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Oliwia , dodano 2017-04-18
Miałam wstrzymać się z opinią aż do drugiego zabiegu ale brwi są piękne i ten Pan zasługuje na pochwałe! Panie Wojciechu dziękuje panu za przecudne brwi. Polecam z całego serca
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Marta , dodano 2017-04-14
MAM TERAZ CUDOWNE BRWI!!! :D POLECAM!! 10/10!!! :)
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Basia , dodano 2017-04-13
Bylam. Brwi są już wygojone i jest pięknie! Szczerze Polecam!! Tam znają się na fachu :)
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Karolina , dodano 2017-04-12
Zaplacilam za brwi polowe ceny jako modelka i jestem pod wrazeniem! Moje brwi sa boskie!!! :))) Polecam!! Dziewczyny nie sluchajcie negatywnych opinii! Gabinet omawia kazdy paragraf z klientem przed podpisaniem umowy. Jesli nie zgadzasz sie z umowa lub jej trescia to mozesz zasugerowac zmiane :) Pamietajcie obie strony moga zmienic termin zabiegu. Wiem o tym poniewaz korzystalam z tego prawa dwukrotnie :)) Po przeczytaniu negatywnych opinii mialam watpliwosci co do wizyty ale za kazdym razem otrzymalam mila obsluge. Dziekuje Panie Wojtku za boskie brwi. Jest Pan Mistrzem :)))
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Martyna , dodano 2017-04-12
Zostalam poproszona przez wlasciciela do wyrazenia swojej opini na temat gabinetu, jego dzialania, podejscia do klienta itd. Moj zabieg byl przekladany 3 razy!! Pierwszym razem z powodu MOJEGO spoznienia sie na termin zabiegu. Drugim razem, zapomnialam sie pojawic na zabiegu ale pomimo tego nie stracilam zadatku. Trzeci raz zostalam przelozona na prosbe wlasciciela z powodu pogrzebu w rodzinie. Za kazdaym razem otrzymalam profesjonalna obsluge i mila rozmowe. Od siebie dodam ze pracuje w administracji w sadzie i umowa o dzielo ktorej kopie otrzymalam w dzien konsultacji upowarznia do zmiany terminu obie strony, przyjmujacego zamowienie oraz zamawiajacego (czyli klienta). Panie Wojtku prosze sie nie martwic. Nie zrobil Pan nic zlego. Kazda firma rozwijajaca sie tak szybko i obslugujaca tak wielu klientow bedzie miec klientow ktorzy spiskuja za plecami z powodu wlasnej arogancji. Jest Pan wspaniala osobowoscia i zasluguje Pan na publiczne przeprosiny!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Martyna , dodano 2017-04-10
Rzetelność, uczciwość , szacunek do klienta -to na pewno nie opis tej firmy! Właściciel kilka razy przekładał zabieg makijażu permanentnego brwi - zawsze na dzień, a nawet półtorej godziny (!!!) przed, zawsze przykrywając się jakąś zmyśloną historyjką - awaria prądu, zwolnienie z powodu bólu zęba itd... Kiedy już CUDEM dostałam się na wizytę, z powodu zgrubienia w brwi nie mógł wykonać zabiegu... Od grudnia 2016 nie otrzymałam zwrotu pieniędzy! Pan Zdanowski celowo nie odbierał korespondencji od Rzecznika Praw Konsumenta, ode mnie również (dokumenty wysłałam na jego prośbę) narażając mnie przy tym na kolejne koszty. Obiecuje, że pieniądze odda, nie oddaje wymyślając kolejne historie - operacja przysadki mózgowej partnerki, zdemolowany lokal itd... Oczywiście ostatecznie zablokował możliwość wysyłania wiadomości. NIE POLECAM I OSTRZEGAM PRZED TYM NIESOLIDNYM INSTYTUTEM WSZYSTKICH SZANUJĄCYCH SWÓJ CZAS I CIĘŻKO ZAROBIONE PIENIĄDZE!!! Wszystkie Panie, które znalazły się w podobnej sytuacji proszę o kontakt (sprawa zostanie zgłoszona do Sadu): martynasobczak0@gmail.com (w adresie zero)
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
GOSIA , dodano 2017-04-08
Mój zabieg był także przekladany 3 razy: pierwszy raz ze względu na pogrzeb babci Pana Wojtka, drugi raz ponieważ moja córka zachorowała i nie chciałam jej zostawić samej, kolejny raz był kiedy miałam wysypke na czole która uniemożliwiala wykonanie zabiegu. Umowa która podpisałam była objaśniona paragraf po paragrafie co bardzo mi zaimponowalo. Jako klient miałam wątpliwości co do wizyty w gabinecie z powodu opini poniżej, ale zdecydowałam że zapisze się na zabieg i nie żałuję tej decyzji. Wręcz przeciwnie. Polecam z czystym sumieniem! Pan Wojtek to super facet i naprawdę zna się na fachu. Panie Wojtku dziękuję za wszystko a przede wszystkim dziękuję za wyrozumiałość. Z poważaniem. Gosia J
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Barbara , dodano 2017-04-06
Super atmosfera i bardzo profesjonalne podejście do klienta. Polecam!!!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Monika , dodano 2017-04-05
Moje brwi są zagojone i nie moge się napatrzeć. Czekałam długo ale było warto :) Polecam!!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Marta , dodano 2017-04-02
Szczerze polecam ten gabinet. Miejsce jest czyste, sterylne, wszystko wykonane jak należy. Pan Wojtek to profesjonalista w swojej branży. Kolejki są długie ale warto bylo czekać. Bardzo panu dziękuje za piękne brwi i kreski. Dziękuje :) Marta
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Agnieszka , dodano 2017-03-23
Abolutnie odradzam. Zabieg przekladany 7 razy,kilkukrotnie gdy bylam juz na miekscu w Toruniu,a do Torunia mam 40km. Smieszne tlumaczenia p.Wojtka i zero poczuwania się do odpowiedzialnosci. W końcu wymusilam zwort za niewykonany zabieg, choc stracilam 200zl za bezsensowne wg mnie zaliczki,bo przeciez zabieg nie odbyl sie z winy tego Pana (nie liczac juz kosztow dojazdu). Na fb oczywiście jestem zablokowana. A bajek się nasluchalam... Nie polecam!!!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Maryla , dodano 2017-03-21
Jestem po odbytym szkoleniu i po raz pierwszy mogę szczerze powiedzieć że czuję się gotowa do pracy. Naprawdę czuję że wiem co robię i o czym mówię. 10/10. Naprawdę szczerze polecam. Byłam tam także na brwi ach i cóż mogę wam powiedzieć? Są cudne!! Kolejki są długie i ciężko się dostać ale warto poczekać..
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Kasia , dodano 2017-03-18
Byłam w Lutym na konsultacji jako modelka. Jestem 2 dni i tydzień po zabiegu a wczoraj odpadł ostatni strupek. Obecnie są bardzo delikatne, takie o jakie prosilam <3 Dziękuję! Pan Wojtek poinformował mnie że na efekt końcowy będę jeszcze musiała poczekać ale mówię wam dziewczyny one już są przepiękne :D Dziękuję, dziękuję, dziękuję!!! :* Polecam!!!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Marta , dodano 2017-03-18
Czysty talent!! Szczerze polecam. Dziękuję Panie Wojtku. Brewki są pięknie!! Buziaki
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Monika , dodano 2017-03-10
Panie Wojtku, jak można skorzystać z Pana usług? czy posiada Pan jakieś zdjęcia wyników Pana pracy? opinie są różne, a chciałabym sama zweryfikować efekty, tylko to mnie interesuje :))
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Marta Borsuk , dodano 2017-03-06
Polecam. Dziękuję p.Wojtku!! :*
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Monia B , dodano 2017-03-01
Polecam!!!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Marlena , dodano 2017-03-01
Odwiedziłam p.Wojtka dwukrotnie. Zawsze byłam bardzo zadowolona z obsługi oraz wyczerpującej konsultacji. Efekty jego pracy na mojej twarzy są super. Jeżeli któraś z waha się, szczerze polecam!!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Mirka , dodano 2017-02-27
Najlepszy artysta w woj. Kujawsko Pomorskim i zdecydowanie jeden z najlepszych w kraju! Sama wykonuje zabiegi od lat, ale to czego nauczyłam się na szkoleniu przerosło moje oczekiwania. Teraz czuje się naprawdę gotowa do działania Dziękuję xx POLECAM!!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Ania Ania , dodano 2017-02-27
Pan Wojtek to mistrz. Czapki z głów. Jest utalentowanym i wyrozumiałym człowiekiem. Przełożyła wizytę dwukrotnie na ostatnią chwilę ale pomimo tego zawsze otrzymałam miła i profesjonalna obsługę. Bardzo przepraszam za kłopoty i bardzo dziękuję za piękne brwi :*
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Kamila , dodano 2017-02-27
11/10! Polecam!!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Mariola F , dodano 2017-02-27
Byłam w gabinecie z polecenia znajomej. Byłam pełna zachwytu kiedy zobaczyłam jej brwi. Na początku były bardzo intensywne lecz po zagojeniu efekt był poprostu przecudny. Szczerze polecam. Długie kolejki i czas oczekiwania ale warto!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Maria K. , dodano 2017-02-26
Polecam!! Dziękuję za przepiękne brwi. Są wspaniałe :)
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Agnieszka , dodano 2017-02-24
Pomimo opinii które dają do myślenia zdecydowałam się zaryzykować. Otrzymałam umowę o dzieło gdzie wszystkie warunki oraz informacje dotyczące zabiegów, ich rezerwacji oraz anulowania, a co za tym idzie kosztów z tym związanych są wypisane czarno na białym. Po przeczytaniu umowy wszystko wydawało się jasne więc ja podpisałem i zapłaciłam za zabieg. Zabieg odbył się tydzień później niż planowano że względu na chorego zęba artysty. Moje brwi zagoily się wczoraj i wyglądają jak miliard dolców :D Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję p.Wojtku, są cudne a Pan jest naprawdę fajnym facetem. Kochane kobietki, każda firma ma kilku nie zadowolonych klientów. Umowa została zemna omówiona w szczególe przed podpisaniem. Nie zadowoleni klienci w tym wypadku to zazwyczaj klienci którzy nie czytali co podpisują! Czyż nie??
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Mariola , dodano 2017-02-24
Polecam! x
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Agnieszka , dodano 2017-02-24
Pomimo opinii które dają do myślenia zdecydowałam się zaryzykować. Otrzymałam umowę o dzieło gdzie wszystkie warunki oraz informacje dotyczące zabiegów, ich rezerwacji oraz anulowania, a co za tym idzie kosztów z tym związanych są wypisane czarno na białym. Po przeczytaniu umowy wszystko wydawało się jasne więc ja podpisałem i zapłaciłam za zabieg. Zabieg odbył się tydzień później niż planowano że względu na chorego zęba artysty. Moje brwi zagoily się wczoraj i wyglądają jak miliard dolców :D Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję p.Wojtku, są cudne a Pan jest naprawdę fajnym facetem. Kochane kobietki, każda firma ma kilku nie zadowolonych klientów. Umowa została zemna omówiona w szczególe przed podpisaniem. Nie zadowoleni klienci w tym wypadku to zazwyczaj klienci którzy nie czytali co podpisują! Czyż nie??
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Marta , dodano 2017-02-24
Moje brwi zagoily się po zabiegu dopełniającym. Są cudne!!! Polecam każdej Pani która się jeszcze waha :*
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Ania Bradley , dodano 2017-02-24
Moja kreska wygląda poprostu bombowo!! Dziękuję, dziękuję, dziękuję!! Zdecydowanie godny polecenia artysta. Pure talent! xoxo
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Robert W , dodano 2017-02-24
Moja żona wygląda super w brwi ach wykonanych w tym gabinecie. Byłem obecny podczas konsultacji. Bardzo profesjonalne podejście do klienta.
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Iwona Bartnicka , dodano 2017-02-23
Dziekuje za cudną kreskę. Gorąco polecam!!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Amelia , dodano 2017-02-20
Obawiałem się tego jak będzie wyglądać współpraca z gabinetem po przeczytaniu kilku negatywnych opinii na temat przekładania zabiegów ale mnie ten zaszczyt ominął :D Każdy z zabiegów odbył się jak planowano. Odnośnie zakątków i płatności, faktem jest że gabinet pobiera zadatek, ale robi to tylko dlatego że ma za dużo klientów by pozwolić sobie na to by ich nie pobierać. Jak dla mnie zrozumiałe w 100% gdyż sama prowadzę salon piękności. Oceniam wizytę i caly serwis 5/5. Godny polecenia!!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Beata , dodano 2017-02-19
Super. Polecam!! :*
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Monika , dodano 2017-02-17
Szczerze Polecam. Ten człowiek to skarb! Na początku miałam wahania, po rozmowie z koleżanką która czytała opinie poniżej ale szybko zrozumiałam że krzywdzące wizerunek p.Wojtka osoby to nikt inny jak kilka psychicznie chorych kobiet które straciły zadatki przez własną głupotę :p (moje skromne zdanie) A tak na poważnie, jestem właścicielem pięknych brwi wykonanych przez p.Wojtka i jestem BARDZOOOO zadowolona. Dziękuję raz jeszcze!! Do zobaczenia za rok :)
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Martyna Kadrowska , dodano 2017-02-17
Zanim zdecydowałam się na zabieg widziałam pracę różnych gabinetów. Jestem bardzo szczęśliwa że swojego wyboru. Dziękuję Panie Wojciechu, jest Pan cudowny. Gabinet jest śliczny i czysty a ja nie mogę przestać się uśmiechać za każdym razem kiedy spoglądam w lustro. Są piękne, dziękuję!!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Marta , dodano 2017-02-17
Jestem po zabiegu brwi. Polecam. Polecam. Polecam!! Pan Wojtek jest doskonałym artysta i przemiłym człowiekiem. Polecam każdej która się wciąż waha :*
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Paulina , dodano 2017-01-28
Uwielbiam moje brwi po zabiegu. Cudo!! Super robota. Mwahh... Buziaki xxx
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Monika S. , dodano 2017-01-28
Byłam u Pana Wojtka na zabiegu kreski górnej oraz brwi 3D. Kocham, kocham, kocham Pana! :) Dziękuje, moje brwi i kreska zagoiły się kilka dni temu i wyglądają po prostu bosko! Serwis 10/10 - polecam! Ten facet jest bogiem makijażu!!! :*
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Sara Pyrek , dodano 2017-01-26
Panie Wojtku, powiem wprost, decyzja o wyborze gabinetu nie była łatwa (biorąc pod uwage krzywdzące opinię ale długo szukałam takiego talentu, dlatego też postanowiłam zaryzykować. Jestem po zabiegu "bez kolejki" WOW! Jestem pod wrażeniem! Żadko kiedy wysawiam opinie online ale nie mogłam się powstrzymać. Bardzo dziękuje. Sara :)
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Katarzyna Bieńkowska , dodano 2017-01-26
Super obsługa i naprawde duzy talent! Dziekuje za sliczne brewki :* Gorąco polecam!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Karolina , dodano 2017-01-25
Po przeczytaniu złych opinii na tej stronie, pomyślałam "nie, nie, nie, ja podziękuje". - z tym ze moja koleżanka tak bardzo zachwalała swoje brwi do mnie odkąd jest po zabiegu. Zapytałam, gdzie robiła zabieg? Brwi były wykonane przez Pana Wojtka! Dziewczyny ten facet nie zasługuje na takie traktowanie! Ja go ubóstwiam :) Miałam obawy, przyznaje, ale po wstępnej konsultacji nie miałam już żadnych obaw! Jestem bardzo zadowolona z zabiegu brwi i kreski. Cóż mogę powiedzieć, moje doświadczenia z gabinetem p.Wojtka i jego udziałem było po prostu super. Szczerze polecam. Obsługa na 5+ pomimo tego ze przełożyłam termin zabiegu 2 razy! (Przepraszam p.Wojtku!) :) i raz jeszcze dziękuje!!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Anna , dodano 2017-01-22
Piękne. Dziękuję za udaną Metamorfoze, jest MEGA!!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Marta , dodano 2017-01-17
Chyba Pan się gubi powoli i proszę pamietac ze nie jedna Z nas ma na imię Marta,zanim się Pan wypowie proszę sprawdzić nadawcę.
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Wojciech Zdanowski , dodano 2017-01-16
Pani Marto, Bardzo prosze o nie oczernianie mojej dzialalnosci. Robi sie to poprostu smieszne. Po przeprosinach i wytlumaczeniu sytuacji zaoferowalem Pani zwrot zadatku a Pani przslala mi emaila z prosba o przelanie pieniedzy (50,00) na konto Pani kolezanki 11.01. Dla Pani informacji przelew bedzie zrobiony w tym tygodniu. W ostatnie dni byl WEEKEND a przed nim nie pracowalem ani ja ani moja ksiegowa. Dopiero teraz jestem po rozmowie z ksiegowa a detale przeslalalem Pani Elzbiecie. Otrzyma Pani zwrot (50,00) a oferta darmowego zabiegu dla Pani lub znajomej w Polsce jest nadal aktualna. Pozdrawiam
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Marta , dodano 2017-01-12
kolejne obłudne kłamstwa brak słów zaprzecza Pan sam sobie po kolejnych odwołanych wizytach i obiecanym zwrocie gotówki brak śladu po pieniądzach na koncie a adwokat mówi o małej szkodliwości czynu i że ktoś taki jak Pan na małych oszustwach zostaje bezkarny dziewczyny piszcie musimy zrobić pozew zbiorowy tylko tak możemy wyegzekwować sprawiedliwość bo kolejne osoby zostaną oszukane
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Magda , dodano 2017-01-12
Bylam u Pana Wojtka na zabiegu brwi. Nie moglam sie nadziwic jego profesjonalizmu i talentu. Raz jeszcze bardzo dziekuje za przepiekne brwi!!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Wojciech Zdanowski , dodano 2017-01-10
Pani Jolanto, otrzymala Pani rekompensate za przelozony zabieg. Jako bratowa Pani Moniki (wpis ponizej) i znajoma Pani Ireny (wpis ponizej) oceniam Pani wypowiedz na krzywdzaca i nie obiektywna. Ale oczywiscie kazdy ma prawo do wlasnego zdania. Pani Marto, jak jux wyjasnilem, zwrot bedzie wykonany w ciagu kilku dni roboczych od otrzymania numeru rachunku. Otrzymalismy informacje od Pani Eli (wpis ponizej) ze zyczy sobie Pani by jej depozyt za zabieg dopelniajacy zostal przekazany na numer konta kolezanki. Pragne zaznaczyc ze wykonalem juz tysiace zabiegow i bardzo maly procent (>2%) klientow sa z jakiegos powodu nie zadowoleni. Jest mi przykro ze nie potrafilem sprostac oczekiwania wszystkich Pan. Z mojej strony zawsze dokladam extra staran by tak bylo. Z wyrazami szacunku. W.Z
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Katarzyna Bieńkowska , dodano 2017-01-10
Jestem poprostu zakochana w moich nowych brwiach i kreskach <3 Dziekuje Panie Wojciechu, są wspaniałe!! :) Przyznam szczerze że troszke obawiałam się zabiegu po tym jak znajoma powiedziała mi to bolacy zabieg. Prosze mi wierzyc, to nic takiego, bardziej boli samaregulacja :p Dziekuje raz jeszcze Panie Wojciechu!! Bardzo polecam, pomimo krzywdzących opinii :( Głowa do góry Panie Wojciechu, ludzie potrafią być podli, jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził!! ;)
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Ewelina , dodano 2017-01-09
Szkoda słów. Tłumaczenia Pana Wojtka są śmieszne. Ma dobry bajer i na tyle. Pieniądze dostałam po 5 dniach i po wysłanych wcześniej przypomnieniach (nie było to 48 godzin tak jak było obiecane). Jak wystawiłam negatywną opinię pod jednym ze zdjęć na fb to została automatycznie usunięta i dopiero wtedy był odzew ze strony Pana Wojtka. Każde tłumaczenie jest dobre. Szkoda,bo ogólnie sympatyczny człowiek. Panie Wojtku życzę sukcesów w dalszym prowadzeniu interesu i może warto pomyśleć nad zmianami, aby to wszystko miało ręce i nogi.
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Marta , dodano 2017-01-09
To co Pan pisze to są jakieś totalne brednie,niech Pan wytłumaczy gdzie pan był prze ostatni rok??ani zwrota pieniedzy które Pan tak strasznie obiecuje w ciągu 5 dni ani korekty która powinna być wykonana do 28 dni!zaraz będzie rok od wykonania pierwszego zabiegu po którym nie ma żadnego efektu ,śmiać mi się chce jaki Pan strasznie jest pokrzywdzony prze z nasze komentarze nie bylo by ich gdyby Pan dotrzymywal słowa jest Pan oszustem a jeśli chce się Pan zrekompensowac i oddać koszty nie wykonanego zabiegu nich sam Pan się zgłosi ze zwrotem pieniędzy. Więcej nie będę z Panem więcej dyskutować o tego są inne istytucje.P.s powinien Pan zostać bajkopisarzem to najlepiej Panu wychodzi.
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Jola , dodano 2017-01-08
Masakra. Najpierw Pan pisze ze żadna z powyższych osób nie była klientka Pana firmy a za chwilę każdej po kolei się tłumaczy. Zmieniła się tylko nazwa firmy wykonawca pozostał ten sam i to z przyczyn osobistych i prywatnych wykonawcy a nie firmowych zabiegi zostały przekładane i to Pan zawiódł nas wszystkie . Brak słów dużo by tu pisać ale szkoda czasu.
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Monika , dodano 2017-01-08
Kolejne obłudne kłamstwa, Panie Wojtku u mnie nie wykonał Pan zabiegu dopełniającego brwi ani kreski a u Mamy nie zaczął Pan nawet kreski. 6 miesięcy z weekendu na weekend przekładal Pan zabiegi nic nie mogłam zapanować na ten czas, organizowałam opiekę dla dzieci, rezygnowałam z wyjazdów, nie mogłam pić kawy ani alkoholu, przekładałam urodziny dzieci mając nadzieję że w końcu wykona Pan zabieg. Mam w czterech literach Pana obietnice o przyszłorocznym darmowym zabiegu dopełniającym. Za duzo nerwow. Szanuje swoją rodzinę straciłam wiele cennych chwil spędzonych z moimi dziećmi nie mogąc sobie nic zaplanować z nimi. A najbardziej jest mi żal mojej mamy która namówiłam na zabiegi za które zaplacila 1650 zł zaznaczam że zarabia 1300zl miesięcznie i brwi ma nieskończone a kreski nie zaczęte nawet. Obiecany zwrot pieniędzy od 19 grudnia i nic a dziś mamy 8 styczeń. Nie chce mieć z Panem nic wspólnego. Nie dajcie się zwiezc że to konkurencja albo ktoś fałszywy. Mam od tego gościa wszystkie smsy. Jeszcze się przydadzą. Moj e-mail monika.jakubczyk.86@wp.pl jakby ktoś chciał się przyłączyć do grupowego zeznania.
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Jola , dodano 2017-01-07
Przekładane ciągle wizyty przez Pana Wojtka, z powodu braku prądu, włamania, chorego taty w szpitalu i pogrzebu. Gdy przyjechałam w ustalonym terminie niestety zostałam zamknięty gabinet. Na szczęście mi udało się wyegzekwować usługę za którą zapłaciłam, ale więcej nie skorzystam z usług tego Pana. Proszę nie dać się omamić ładnej gadce na pierwszym spotkaniu. I nie wierzyć pozytywnym opiniom na Facebooku, osoby wystawiające negatywne opinie są poprostu blokowane.
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Marta , dodano 2017-01-07
W życiu nie polecą! !!!!!!!P.Roman Zdanowski z Leeds takiego to dobrze pamiętam myślał że zrobi z nas idiotki naciągnąl na kasę i uciekł,oczywiście korekty nie było ale pieniążki dobrze było wziąść !!Z efekt brwi nie ma żadnego efektu!!Nie będę się rozpisywać bo długa historia ,tak jak wpomnialo w innych opiniach ;problemy z asystentka,lokalem,kradzieże itp Karma powraca z podwójną siła! !!!Życzę samych sukcesów
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Instytut Mikropigmentacji SPM , dodano 2017-01-07
Witam wszystkich. Jest mi bardzo przykro z powodu krzywdzących komentarzy. Szczególnie dlatego, iż żadna z powyższych osób, która zostawiła tu komentarz nigdy nie była klientem Instytutu Mikropigmentacji SPM którą prowadzę jako jednoos działalność gospodarcza. Nie wiem co spowodowało lawinę obłudnych kłamstw na mój temat, być może konkurencja, być może kilku niezadowolonych klientów. Prawdą jest, że pracowałem za granicą. W Polsce jestem od niedawna. Ale nigdy, nie udawałem prawnika, gdyż moje wykształcenie prawne jest niepełne. Owszem, kiedy pytano mnie o szkołę wspominałem także o 3 semestrach prawa korporacyjnego ale nie wiem skąd takie zarzuty, iż podaje się za prawnika??? Pani Elżbieto, jeśli z jakiegoś powodu jest Pani niezadowolona to bardzo proszę o kontakt zemną na poniżej podany e-mail. Jest mi bardzo przykro że dopuszcza się Pani wyzwisk i kłamstw na mój temat. Bardzo proszę o kontakt jesli wogóle Pani istnieje. Email poniżej, zapraszam. Pani Ewelino zwrot nie był opóźniony, zaoferowany zwrot miał byc dokonany w standardowym czasie od 2-5 dni. Koniec roku to zawsze nawał pracy dla wszystkich, szczególnie ostatni tydzień Grudnia przed Świętami. Z tego, co mi wiadomo. przelew został odebrany przez podany wcześniej przez Panią numer konta w 4 dni. Co do prądu, siedzieliśmy w gabinecie razem, przez ponad pół godziny w oczekiwaniu aż wróci zasilanie, nie rozumiem skąd te kłamstwa. Patrząc na date wpisu pani komentarza - jest ona identyczna z datą wiadomości którą wysłała pani do strony z zapytaniem o zwrot. Zdenerwowała się Pani gdyż otrzymała odpowiedz po 2 godzinach a nie odrazu. Pani Ireno/Moniko: Jak wspominałem wcześniej, jest mi przykro, że są panie niezadowolone. Raz jeszcze zapraszam do kontaktu w celu rozwiązania nieporozumienia — z wszystkich zabiegów, jakie wykonałem pozostał nam zabieg dopełniający kreski (u Pani Moniki) oraz zabieg kreski u Pani mamy (Pani Ireny). Jak wspominałem wcześniej, aby umówić się na zabieg będą musiały Panie podpisać umowę o dzieło. Co nie będzie wiązało się z dodatkowymi kosztami dla żadnej z Pań. Jest mi przykro, że wypowiadają się Panie na temat mojej osoby w tak rażący sposób. Prawdą jest, że zabiegi były przekładane, prze zemnie, jak i przez Panie. Nigdy nie ukrywałem faktu, że było mi niezmiernie przykro, że byłem zmuszony zmienić terminy zabiegów. W ramach rekompensaty otrzymały Panie roczne darmowe zabiegi dopełniający na brwi o wartości 1100 zł. Co do reszty zdarzeń, tak jak wspominałem, z chęcią pokaże dowody wizyt lekarskich, jak i reszty dokumentacji. Oczywiście nie zmienia faktu, że jest mi bardzo przykro, że w jakiś sposób Panie zawiodłem za co bardzo przepraszam. Moje drogie, prawdą jest, iż nie raz w tamtym roku zdarzyło mi się przełożyć zabieg (z różnych powodów) dla różnych osób. Zgadzam się w 100%, iż takie sytuacje nie powinny mieć miejsca i zrobiłem wszystko, co w mojej mocy by z miesiąca na miesiąc było ich coraz mniej, włącznie ze zmianą lokalu na nowy, większy i bardziej komfortowy. Jeśli ktokolwiek czuje się niezadowolony lub pokrzywdzony przez moją firmę lub naszego partnera biznesowego to bardzo proszę najpierw o kontakt zemną, na mikropigmentacjaspm@outlook.com w celu wyjaśnienia sytuacji. Wierzę że na pewno dojdziemy do porozumienia. Z wyrazami szacunku, Wojciech zdanowski
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Marta Jeziorska , dodano 2017-01-03
Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalna obsluga. Cena wysoka jak na moja kieszen ale zdwcydowanie warto! WOW co za efekt! Kocham swoje brwi!!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Ela , dodano 2017-01-02
Pan Wojchech hhhh w UK podawal sie za Romana zdanowskiego. Kretyn udaje prawnika I oszukuje ludzi. W UK zrobil to samo.... Gabinet pod nazwa Milion Dolars eyebrow miescie sie w Leeds j tu uwaga
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Ela , dodano 2017-01-02
Pan Wojchech hhhh w UK podawal sie za Romana zdanowskiego. Kretyn udaje prawnika I oszukuje ludzi. W UK zrobil to samo.... Gabinet pod nazwa Milion Dolars eyebrow miescie sie w Leeds j tu uwaga
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Ewelina , dodano 2016-12-22
Zdecydowanie nie polecam i przestrzegam.Nie słowny i znacznie utrudniony kontakt.Wszystko niewiarygodne.Miałam przekłada zabieg przez Pana Wojtka dwa razy.Raz dostałam informacje,że zabiegi są odwołane ponieważ nie może dojechać do Torunia.Za drugim razem jak dojechałam na miejsce zabiegu okazało się, że zabieg odwołany z powodu braku prądu.Otrzymalam informację,iż otrzymam zwrot wpłaconej gotówki w ciągu 48 h niestety mijają kolejne dni,a gotówki na moim koncie brak.Jezeli ktoś chce zaoszczędzić sobie nerwów radzę skorzystać z bardziej profesjonalnej firmy.
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Irena , dodano 2016-12-17
Wplacilam Panu W. 400zl zadatku za zabieg po czym po przełożeniu przez niego kilkukrotnie terminu zabiegu zarządał kolejne 350zl za ustalenie nowego terminu który by mi odpowiadał ponieważ propozycje jego terminów mi nie pasowały. Po czym po kolejnym przełożeniu przez niego terminu spowodowanego tym razem rzekomym włamaniem do jego gabinetu napisał smsa że wynegocjowal od zarządu zwrot pieniędzy dla mnie. Niestety tych pieniędzy nigdy nie odzyskałam. Nie godny zaufania, czuje się oszukana i okradziona.
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Monika , dodano 2016-12-16
Pan Wojciech Zdanowski po tym jak przekładal zabiegi 12 razy od 13 sierpnia do 16 grudnia nie wykonał zabiegu makijażu permanentnego kreski za który zaplacilam 750zl z góry i nie zwrócił za niego pieniędzy tłumacząc że to nie z jego winy przekładane były zabiegi ale z przyczyn zdrowotnych na które rzekomo ma zaświadczenia lub brak dostawy prądu tudziez kontrolę sanepidu lub został okradziony albo pobity a ostatnio nawet utknął w korku i włamano się do jego gabinetu. Takie przyczyny podawał odwołując godzinę przed zabiegiem wizytę. Niestety straciłam 750zl i zamierzam skierować sprawę do sądu. Proszę dziewczyny nie dajcie się nabrać. Dużo nerwów mnie to wszystko kosztowało. I pieniędzy. Ciężko zarobionych dużych pieniędzy.
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Monika , dodano 2016-11-11
Pan Wojciech Zdanowski zdecydowanie nie jest godny polecenia. Wielokrotnie przez okres trzech miesięcy dzień przed zabiegiem bądź tuż przed zabiegiem przesuwal termin zabiegu za który z góry zaplacilam. Bardzo dużo nerwów kosztowało mnie to. Zdecydowanie nie polecam. Nierzetelny.
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena

Napisz opinie:


Twój podpis*:
Adres e-mail:
Treść opinii*:
Ocena*:
Informuj mnie o nowych opiniach