Dwa Cztery Studio Sylwia Szcześniak

Warszawa ul. Targowa 70 /14, 03-734


Obserwuj firmę
Zaloguj się
Ocena:

4.30

ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Ilość opinii dla firmy Dwa Cztery Studio Sylwia Szcześniak: 10,

Właściciel: Sylwia Szcześniak
Adres: Warszawa ul. Targowa 70 /14, 03-734
Województwo: MAZOWIECKIE
Główne PKD: 7111Z
Rozpoczęcie działalności: 2016-10-21
NIP: 1181982101
tel: 783900620
Regon: 146631210


Opinie o firmie:



Magda , dodano 2017-05-08
Sprawnie, z uśmiechem i w pełni profesjonalnie. Podczas projektowania wszystkie uwagi były uwzględniane. Nawet te szalone. Nowoczesne podejście do architektury, indywidualne spojrzenie na wnętrze i klienta sprawiają, że Sylwia z Dwa Cztery Studio tworzy projekty niebanalne i pełne harmonii. Wykonanie super. Opcja z nadzorem wykonawczym i ekipą Studia to niezwykła wygoda, oszczędność czasu i pieniędzy. Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Szczerze polecam wszystkim, którzy ze swojego domu chcą uczynić wyjątkowe miejsce.
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Magda , dodano 2017-05-07
Sprawnie, z uśmiechem i w pełni profesjonalnie. Podczas projektowania wszystkie uwagi były uwzględniane. Nawet te szalone. Nowoczesne podejście do architektury, indywidualne spojrzenie na wnętrze i klienta sprawiają, że Sylwia z Dwa Cztery Studio tworzy projekty niebanalne i pełne harmonii. Wykonanie super. Opcja z nadzorem wykonawczym i ekipą Studia to niezwykła wygoda, oszczędność czasu i pieniędzy. Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Szczerze polecam wszystkim, którzy ze swojego domu chcą uczynić wyjątkowe miejsce.
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
rajmund , dodano 2017-03-06
Tak prawdę mówiąc to oceny na takich portalach ocenowych są bez sensu, bo zawsze konkurencja nawymyśla głupot. Jeśli takie coś miałoby być miarodajne to wydający opinię powinien się podpisywać. niekoniecznie pełnym imieniem i nazwiskiem,ale przynajmniej adresem. Np Józefina z Alei Róż :) wtedy oceniana firma mogłaby się odnieść i dopytać jaki jest kłopot a tak to bez sensu i nikt myślący nie będzie się sugerował anonimowymi wypowiedziami. Szczególnie że w naszym kraju niemile widziane są osoby i podmioty, którym wszystko dobrze wychodzi :)
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Monika P , dodano 2017-01-16
Polecam usługi Dwa Cztery Studio, ja byłam i jestem bardzo zadowolona. Pani Sylwia to prawdziwa profesjonalistka, zawsze dotrzymywała słowa, projekt bardzo ciekawy i dokładnie w takim stylu jak chcieliśmy, doświadczenie i kreatywność - to najmocniejsze atuty Dwa Cztery Studio. Polecam!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Ania , dodano 2017-01-16
Właśnie odebrałam klucze :) Jest SUPER!!! Po doświadczeniach z poprzednimi remontami ta współpraca była ogromną ulgą. Od projektu do pilnowana budowy. Nie drogo, Dobrze i Szybko. Polecam!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Sylwia Szcześniak , dodano 2017-01-16
Bardzo enigmatyczna i nierzeczowa wypowiedź - niestety nie jestem w stanie stwierdzić, kim Pan/Pani jest, ponieważ żaden klient naszej pracowni nie ma problemu ze współpracą z nami - co więcej po dziś dzień jestem w stałym kontakcie z większością klientów, którzy już zdążyli wręcz zapomnieć o przeprowadzonym remoncie :) Bardzo proszę o ujawnienie się, będzie nam łatwiej rozwiązać problem, skoro takowy istnieje :) Serdecznie pozdrawiam
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
justyna , dodano 2017-01-16
Dostałam kontakt z polecenia i sama będę polecać. Polecam
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Justyna , dodano 2017-01-16
Nie zgadzam się z opiniami negatywnymi - dostałam kontakt z polecenia i sama będę polecać. Kreatywność, doskonała komunikacja, bardzo dobre wykonanie. POLECAM!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Aga , dodano 2017-01-07
Nie polecam, brak praktyki co za tym idzie wiele błędów wykonawczych.
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Klient , dodano 2017-01-06
Dramatyczna wspolpraca. Nie polecam
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena

Napisz opinie:


Twój podpis*:
Adres e-mail:
Treść opinii*:
Ocena*:
Informuj mnie o nowych opiniach