PAWEŁ JÓŹWIAK ARLEK.PL

Katowice ul. Przemysłowa 10 /305, 40-020


Obserwuj firmę
Zaloguj się
Ocena:

4.11

ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Ilość opinii dla firmy PAWEŁ JÓŹWIAK ARLEK.PL: 9,

Właściciel: PAWEŁ JÓŹWIAK
Adres: Katowice ul. Przemysłowa 10 /305, 40-020
Województwo: ŚLĄSKIE
Główne PKD: 7311Z
ARLEK.PL
Rozpoczęcie działalności: 2016-09-02
NIP: 2220901114
tel: 793784145
Regon: 365250027

Opinie o firmie:



Hypnos , dodano 2017-01-08
Wielki pozytyw. Kontakt ze Sprzedającym rewelacyjny. Przy budowaniu strony potrafi doradzić, wysłuchać, zaproponować alternatywne rozwiązania. Pełen profesjonalizm w tak dobrej cenie. POLECAM i dziękuję!!!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
naszekosmidry.pl , dodano 2016-10-28
Wysoki profesjonalizm usługi. Błyskawiczne wykonanie projektu dzięki wzorowemu kontaktowi mailowemu. Osobiście przy tworzeniu kolejnej strony na pewno ponownie skorzystam z usług agencji. Gorąco zachęcam do współpracy!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
naszekosmidry.pl , dodano 2016-10-28
Wysoki profesjonalizm usługi. Błyskawiczne wykonanie projektu dzięki wzorowemu kontaktowi mailowemu. Osobiście przy tworzeniu kolejnej strony na pewno ponownie skorzystam z usług agencji. Gorąco zachęcam do współpracy!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ubezpieczamydziecko.pl , dodano 2016-10-28
Bardzo dobra jakość do ceny wykonania stronki.Współpraca przebiegała pomyślnie zgodnie z mymi wskazówkami.Z efektów jestem zadowolony.Z pewnością nie jest to moje ostatnie zlecenie.Śmiało mogę polecić.
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
k-zm.pl , dodano 2016-10-28
Rewelacja! Świetna strona w niskiej cenie, myślałem że za 150zł nie mogę oczekiwać profesjonalnego wykonania ale się myliłem. Bardzo dobry kontakt, szybkie wykonanie, gorąco polecam, warto!:)
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
bhp77.pl , dodano 2016-10-28
Dziękuję za piękna stronkę – smaczna, przejrzysta, prosta – gorąco polecam innym allegrowiczom transakcje z tym użytkownikiem !!!
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
marcin , dodano 2016-10-14
Z całym szacunkiem ale nierozgarnięta jest Pana firma... Ja nie jestem konkurencją tylko Waszym klientem (zgadza się firmę mam ale zleciłem Wam stronę jako podwykonawcy) i zapewne pierwszy wpis to również niezadowolony klient. Zleciłem arlek.pl wykonanie sklepu internetowego. Termin wykonania 5-6 dni. Do dnia dzisiejszego, czyli po 50 dniach od wpłacenia zaliczki udało się im zainstalować gotowy szablon i ostylować go tak aby wyglądał zgodnie z moimi założeniami graficznymi - pomijam kwestie, że wykonanie niechlujne i wiele rzeczy jest jeszcze do poprawienia. Poza kwestią graficzną nie ma niczego co być miało, sądzę że problem leży w tym, że arlek.pl nie potrafi tego wykonać i zlecenie przerosło ich umiejętności. Niestety Pan PAWEŁ JÓŹWIAK (po adresie mailowym domyślam się, że to z Panem prowadziłem korespondencję) nie ma nawet przysłowiowych jaj. Od dwóch tygodni brak jakiegokolwiek kontaktu. Od tygodnia proszę o zwrot zaliczki niestety też się nie mogę tego doprosić i nikt się nie odzywa. Przestroga dla wszystkich, którzy chcą skorzystać z usług arlek.pl - amatorzy i krętacze. Oczywiście tematu nie odpuszczę póki nie odzyskam zaliczki. W międzyczasie wszędzie gdzie można napisać opinie o arlek.pl pojawi się taki sam wpis aby oszczędzić nerw wszystkim, którzy mieli by głupi pomysł skorzystać z usług tej firmy. Panie Pawle może teraz Pan odpisze (zapewne doskonale Pan wie do kogo) bo widzę, że tutaj Pan zagląda? Czy ze mnie również zrobi Pan konkurencję i będzie wmawiał kłamstwa jak w przypadku klienta z pierwszego wpisu?
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Arlek.pl , dodano 2016-10-09
Powyższy komentarz należy do niezbyt rozgarniętej konkurencji jest kompletnie nie prawdziwy. Konkurencji współczujemy że musi zniżać się do wypisywania kłamstw, widocznie ma wiele czasu ze względu na małą ilość zamówień :) Zapraszam Państwa do rozmowy 793-784-145 i wyjaśnienia pomówień Nasza firma ma na swoim koniec ponad 300 wykonanych prac i nigdy nie ma mowy o plagiacie. Zapraszamy do sprawdzenia prawdziwych opinii na naszej stronie http://arlek.pl/opinie-o-nas/ lub dzwoniąc bezpośrednio do naszych klientów. Pozdrawiam Zespół Arlek.pl
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Niezadowolony Klient , dodano 2016-10-06
Moi zdaniem radzę 200 razy się zastanowić zanim zamowic usługę! Grafika z lat PRL! Same plagiaty jakich mało! Masakra,
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena

Napisz opinie:


Twój podpis*:
Adres e-mail:
Treść opinii*:
Ocena*:
Informuj mnie o nowych opiniach